Köpa valp?

Om ni är intresserade av att köpa en valp så var inte rädda för att slänga ihop ett mejl där ni beskriver er själv lite. Jag säljer inga valpar utan att ha fått lära känna er. Så skicka ett mejl där ni beskriver vad ni är ute efter, tidigare hunderfarenhet, önskat kön och vad för liv ni kan erbjuda valpen. Jag läser gärna en novell om era liv. Läs gärna mer på sidan kontakt där jag skrivit lite som är önskvärt i mejlet 

Jag tar pga Corona och att jag är gravid inte emot besök hos oss för att hälsa på och prata hund fören i Juni då förhoppningsvis det finns möjlighet att träffas utomhus.  Men jag tar gärna emot ett mejl från er nu för att sedan planera något närmare sommaren om ni är intresserade att träffa hundarna och prata. 

Jag kan inte garantera någon en valp fören valparna börjar bli 3-4 veckor, då valparna börjar visa sina sidor både mentalt och exteriört. 

Jag tar emot valpköpare för att hälsa på valparna när dem är 4 veckor gamla. När valpen är 8-9 veckor så är dem redo att flytta hem till sitt nya hem.

Då valpen leveras får ni med er:

Regestreringsbevis (Stamtavla)
Köpeavtal från SKK
Valpfoder från Monster Petfood

Valppaket 

1 års gåvomedlemskap i Svenska Welsh corgi klubben

Valpen kommer också vara:

Avmaskad tre-fyra gånger
Chipmärkt (ID-nummer)
Veterinärbesiktad (Intyg ej äldre än 7 dagar)
Registrerad i SKK/FCI
Dolda Fel Försäkrad 3 år 
Vaccinerad

I valppaket ingår det:

Foder från Monster Petfood

Halsband och koppel för första tiden

Några påsar Fortiflora

1-2 Leksaker

Filt som luktar mamma & syskon

1 flaska nutrolin puppy

Gåva från nutrolin på 1 IDbricka

Gåva från Mush (2 påsar gratis)

ev. lite annat smått och gott. 

Jag kräver inte jätte aktiva hem till valparna, det vore att vara motsägelsefullt då jag själv haft lite dippar i aktiviteten med hundarna sista tiden. Men jag uppskattar aktiva hem till valparna. Men det absolut viktigaste för mig är att valparna hamnar i bra hem som tar väl hand om dem och har tiden för deras aktivitetesnivå. Mina hundar här hemma behöver inte få utlopp av sin energi på det sättet varje dag. Men skulle dem behövt det så skulle jag självklart gett utlopp för den på ett annat sätt än vad dem får idag.